Monday, November 16, 2009

Bitchtrapi uus vana video juutuubis


Üheksakümnendate algus oli omamoodi kõikide võimaluste aeg. Internetti sisuliselt ei olnud ja inimeste fookus meediale ei olnud hajunud. Sisuliselt oli üks telekanal, esimesed kohalikud raadiod.
Korra keegi rääkis raadios ja kõik kuulsid, mida see KEEGI ütles. Rääkimata telekast.
Samas inimesed jubedalt janunesid uue järele. Pinnas oli soodne ning need, kes jala ukse vahele said, neil oli oma sõnumi kohale viimine sama hästi kui kindlustatud.
1992 aastal salvestati ETV poolt Klubis 326 saatesarja "Ületamatud Üheksakümnendad". Aasta lõpus oli B.D.Ö. kord. Toona segaseid aegu üle elav organisatsioon nimega B.D.Ö. oli just kahe bassimängija vahel kui saadet monteeriti. Alot veel tulnud ei olnud ja Danel oli juba läinud.
Sestap saigi sellest osast mõtisklus teemal "Quo Vadis B.D.Ö. ehk B.D.Ö. aastal 2003".
Käsikirja kirjutasid MC ja B.D.Ö. Režissöör oli Meelis Rein, toimetaja Tiina Kimmel. Tulemus tundus toona päris lõbus, täna vaadates kergelt piinlikkust tekitav:). Aga sedasi ju on nende asjadega, et distants annab õige perspektiivi.
Saade oli eetris 25,jaanuaril 1993.
Seal oli õige mitu lugu, millest 2 olid videod (Heavy Metal Nonstop ja Synthezier is not My Friend).
BITCHTRAPi jaoks palusime Joonisfilmi stuudiol joonistada multika. Ruslan Piterija, kes joonistas Heavy Metal Nonstopi kasseti esikaane ja vahelehtedele karaktereid ning maalis ka Lemo kidra ära oli meie kontaktisik. Ilmselt ta ka joonistas või vähemalt koordineeris Bitchtrapi multika valmimist.
Algselt koosnes video 326 filmitud materjalist ja multikast. B.D.Ö. pidas vajalikuks lisada veel materjali 1993 aasta Noorte Muusalt ja Rock Summerilt.

Daamid ja ärrad - Siin ta on BITCHTRAP

No comments:

Post a Comment