Thursday, May 28, 2009

Sama koht teine päev


Teine päev stuudios. Lisaks eile juhtunule on täna lisandunud kidrad ning sünt. Aijaa, ja meie supercover sai hommikupoolikul ka elavad trummid. Eile selgus pärast mõnda kuulamist, et ainult masinate jõul me kaugele ei jõua. Et elu huvitavamaks teha siis loovutas Ints trummid pooleteiseks tunniks Borkale (vabal ajal mängib ta The Sunis). Einominepekki lahe asi tuli:). Kusjuures kõige toredam on see, et pole veel poole sõnagagi mainitud, et mis cover on.
Ei ütle veel:).
Kolmas Ninja ehk siis Katrin lahkus just stuudiost. Operation B sai eriti massive sündi. Oxygeneliku sündi ... .
Mis kogu sellest layerite kompotist välja tuleb, seda teab vaid Kotkas. Loodetavasti:).
Petuke ütles just elutarga lause: Kell on nii palju ja täna peab veel nii palju jõudma. Ja tõsi ta on. Praegu on veel kõik vokaalid on sisse laulmata. Samas, teades laulja ülimat proffessionaalsust ei tohiks see muidugi väga palju aega võtta.
Kui juhtub, et lähitulevikus on aega, siis ilmutame ka filmi ja asetame juutuubi tänase päeviku täiteks. Mis võib tähendada, et läheb aega.

Viimati oli B.D.Ö. stuudios 14 aastat tagasi


Ja nüüd siis jälle. Kotka juures, telemaja labürintides. Eesmärk oli uuesti teha sisse (konserveerida) Operation B. Natukene aeglasemalt ja rahulikumalt, nagu sööridele kohane.
Et asi liiga uimane ei oleks, siis abiks on Vanilla Ninja. Piret ja Lenna olid eriti tublid ja osavad.
Ajaloo huvides jäädvustasime hektiliselt ka toimunut. Parema puudumisel on ikka abiks läppari superoptikaga kaamera. Ja loomulikult tuleb ju kogu see šedööver põhjatusse juutuubi üles litsuda. Aga palun!
Väike vihje sellele, millisena võiks kõlada Operation B aastal 2009.
Lõplik versioon peaks raadiotesse jõudma lähema paari nädala jooksul.

Thursday, May 21, 2009

B.D.Ö. Guinnessi rekordid ehk ajalootund B.D.Ö. teemadel jätkub.

Rock Summeril esinemine oli noorte Eesti bändide jaoks unistuste unistus. Selle võimaluse pakkus välja üritus nimega Rock Inn, kus kõik noorte ja mitte ainult noortebändid usinalt osa võtsid, et parima bändina pääseda Rock Summeri lavale. 1992 aastal võitis Terminaator ja B.D.Ö. jäi napilt välja. Üritasime, mis me üritasime ennast Termika kitarritehnikutena tasuta sisse möllida, aga korraldaja valvas pilk tabas meid teolt. 1993 aastal olime juba nii kõvad mehed, et Rock Innile enam ei läinud ning saime ametliku kutse Rock Summeril esinemiseks. Läbi aegade oli B.D.Ö.-l kripeldanud Eesti Vabariigi vähene esindatus Guinnessi rekordite raamatus. Seega tuli olukorda parandada.
Otsustasime teha mitte ühe vaid tervenisti 2 uut rekordit. Kuna liigub erinevaid versioone rekorditest, mida B.D.Ö. tegi, siis teeme selle asja nüüd siin selgeks. Esimene neist oli Lühim rockfestivalidel mängitud lugu "Väike kivi kukkus vette". See oli nii lühike, et rahvas ei saanud päris täpselt aru mis toimus.
Teine oli Pikim rockfestivalidel hüppelt mängitud lugu, mille nimeks "Pikim lugu hüppelt". Loogiline ju.
Olles teinud 2 Guinnessi rekordit avastasime, et tegelikult oleme teinud tahtmatult ka kolmanda Guinnessi rekordi - sama grupi inimeste poolt kõige väiksema ajavahemiku jooksul tehtud 2 Guinnessi rekordit järjest.
Nii ...
Tundub keeruline vä?
Loe rahulikult uuesti.
No vot.
Ühtlasi jõudsime ka järeldusele, et oleme avastanud absoluutse Guinnessi rekordite valemi. Kui selle sama loogika järgi edasi minna, siis tegime tegelikult neli, viis,....,kümme, ..... , tuhat jne.
Guinnessi rekordit.

B-lava ehk rohelise lava igipõline manager Ari Dubin igatahes väitis, et nii palju rahvast kui B.D.Ö.-d vaatas pole tema B-lava juures veel enne näinud.
Tal võis ka täitsa õigus olla, sest inimesi oli tõesti meeldivalt palju.
Aga oma silm on kuningas - kogu tõde asub SIIN.

Lisajuttu ja pilte sellest leiab tulevikust:).

Tuesday, May 19, 2009

Uut arhiivimaterjali kullafondidest

Internetiajastu alguses, kui koduleht oli väheste väljavalitute privileeg ning ligipääs netile vaid erudeeritute eralõbu korraldas B.D.Ö. aktsiooni kaupluses Shamrock. Mis siis juhtus?
Vastus on siin:

Friday, May 15, 2009

Veel üks video.


Ajaloo jooksul on B.D.Ö. teinud mitmeid eriti õnnestunud videoid. Mitmed neist tulid meile endalegi üllatusena. Selles mõttes, et sellised videod üldse tehtud on.
Tänaseks on juutuubis neis 5 üleval.

Viimasena lisandus Synthezier is not my friend. Just nimelt Synthezier on B.D.Ö. keeles süntesaator.

Filmimine toimus Estonias 3.märtsil 1992. Ainus selgelt meeldejäänud detail video filmimiselt oli ETV helimees, kes iga kolme minuti tagant röögatas üle saali: "Valmisolek number ÜKS!!".
Filmimise käigus pidime ära kaduma posti taha.
Mingil moel see isegi õnnestus.

Hello You rich motherfuckers?

Sellise pealkirja pani kunagi üks copywriter ühele panga ülirikastele klientidele suunatud otsepostile. Sest öelda on ju palju, aga kuidas kurat alustada? Peaks ju mingisuguse pealkirja vähemalt esialgu ära panema, küll siis pärast saab mõelda ja õige pealkirja panna.
See mees unustas ... .
B.D.Ö. ei unusta. Seetõttu hakkab siia tasapisi tekkima inffi B.D.Ö. kunagistest ja praegustest tegemistest.