Thursday, May 21, 2009

B.D.Ö. Guinnessi rekordid ehk ajalootund B.D.Ö. teemadel jätkub.

Rock Summeril esinemine oli noorte Eesti bändide jaoks unistuste unistus. Selle võimaluse pakkus välja üritus nimega Rock Inn, kus kõik noorte ja mitte ainult noortebändid usinalt osa võtsid, et parima bändina pääseda Rock Summeri lavale. 1992 aastal võitis Terminaator ja B.D.Ö. jäi napilt välja. Üritasime, mis me üritasime ennast Termika kitarritehnikutena tasuta sisse möllida, aga korraldaja valvas pilk tabas meid teolt. 1993 aastal olime juba nii kõvad mehed, et Rock Innile enam ei läinud ning saime ametliku kutse Rock Summeril esinemiseks. Läbi aegade oli B.D.Ö.-l kripeldanud Eesti Vabariigi vähene esindatus Guinnessi rekordite raamatus. Seega tuli olukorda parandada.
Otsustasime teha mitte ühe vaid tervenisti 2 uut rekordit. Kuna liigub erinevaid versioone rekorditest, mida B.D.Ö. tegi, siis teeme selle asja nüüd siin selgeks. Esimene neist oli Lühim rockfestivalidel mängitud lugu "Väike kivi kukkus vette". See oli nii lühike, et rahvas ei saanud päris täpselt aru mis toimus.
Teine oli Pikim rockfestivalidel hüppelt mängitud lugu, mille nimeks "Pikim lugu hüppelt". Loogiline ju.
Olles teinud 2 Guinnessi rekordit avastasime, et tegelikult oleme teinud tahtmatult ka kolmanda Guinnessi rekordi - sama grupi inimeste poolt kõige väiksema ajavahemiku jooksul tehtud 2 Guinnessi rekordit järjest.
Nii ...
Tundub keeruline vä?
Loe rahulikult uuesti.
No vot.
Ühtlasi jõudsime ka järeldusele, et oleme avastanud absoluutse Guinnessi rekordite valemi. Kui selle sama loogika järgi edasi minna, siis tegime tegelikult neli, viis,....,kümme, ..... , tuhat jne.
Guinnessi rekordit.

B-lava ehk rohelise lava igipõline manager Ari Dubin igatahes väitis, et nii palju rahvast kui B.D.Ö.-d vaatas pole tema B-lava juures veel enne näinud.
Tal võis ka täitsa õigus olla, sest inimesi oli tõesti meeldivalt palju.
Aga oma silm on kuningas - kogu tõde asub SIIN.

Lisajuttu ja pilte sellest leiab tulevikust:).

No comments:

Post a Comment