Thursday, June 4, 2009

Eile nägin ma Eestimaad - lugu ja video


Ehk siis B.D.Ö. võtab aastal 2009 klassika ette. Pärast mõningaid mõtelusi ja Kotka poolt tehtud mikse kuulutas B.D.Ö. vääriliseks ja eetrikõlbulikuks oma versiooni Ruja loost "Eile nägin ma Eestimaad". Lisaks sellele elavad sellel sinkul koos B.D.Ö.-ga Vanilla Ninja ja Külalised. Ninjadega tegi B.D.Ö. koos sisse ehk konserveeris "Operation B 2009". Külalised tegid aga eriti chilli ragga jazz versiooni "Operation Bst"
Huvilised saavad Eestimaa lugu maitsta ja tõmmata B.D.Ö. Maispeissi lehelt.
Rohkem ma sellest maispeissist rääkida ei tahaks, sest ilgelt ebaloogiline haip tundub olevat, aga ilmselt on selle taga ka paljuski siinkirjutaja küündimatus:).
Nagu eelmises sissekandes ka kirjas on sellele valmimas ka viidijo. Nüüd on see esimeses versioonis valmis. Homme hommikul on esmane presenteerimine Terevisioonis. Pärast poolt kaheksat. Meie arust on väga huvitav video. Igas mõttes. Nii ideoloogiliselt kui ka kolmandat ja kümnendatki korda vaadata. aaa no eks ise vaadake ja kes maha magavad siis oodake siinsamas osakonnas teavitust, loo jõudmisest B.D.Ö. Kinno juutuubis.

No comments:

Post a Comment